GymBeam Jammy Spread 220g eper
A Jammy Spread előnyei
A Jammy Spread egy olyan finomság, amelyet minden édesség rajongónak ki kell próbálnia. A dzsemállagú finomság valódi gyümölcsdarabokat tartalmaz, így más lekvárok és dzsemek ízletes alternatívája. A választott íztől függően almát, epret vagy erdei gyümölcsöket találhatsz az összetevők között. Bónuszként, nem tartalmaz zsírt és hozzáadott cukrot. A lekvárokkal és dzsemekkel összehasonlítva a Jammy Spread kalóriatartalma is jelentősen alacsonyabb, amit különösen fogyókúra esetén fogsz értékelni. A nagyszerű íz mellett a Jammy Spread gyümölcsös aromájával és állagával is rabul ejt, aminek köszönhetően könnyen felhasználható. Tökéletes hozzávalója desszerteknek, mivel nedvességet ad a kekszeknek és tortalapoknak. Felhasználhatod édes sütemények töltelékeként, krémek ízének feljavítására vagy díszítő feltétként. Kenheted továbbá pékárukra, például ropogós pirítósra, adhatod smoothie-hoz, zabkásához, joghurthoz, pudinghoz, vagy egyszerűen kanállal is fogyaszthatod édes élvezetként. Ha szereted a dzsemeket, lekvárokat és más gyümölcsös krémeket, de szeretnéd csökkenteni kalóriabeviteledet, a Jammy Spread a tökéletes választás számodra. |
|
Szerezhető hűségpontok: | 2 |
|
|
Elérhetőség: | Raktáron |
Várható szállítás: | 2025. augusztus 26. |
Szállítási díj: | 1.249 Ft |
Leírás és Paraméterek
Összetevők
Epres ízesítés: víz, fagyasztva szárított eper (1,5%), aroma, sűrítőanyagok (szentjánoskenyérmagliszt, xantángumi), fekete sárgarépa kivonat, édesítőszerek (xilit, szukralóz), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), színezék (karotin). *Természetes cukrokat tartalmaz.
Táprétékek (eper) | na 100 g |
---|---|
Energia | 71 kJ / 17 kcal |
Zsírok | 0,5 g |
- ebből telített zsírsavak | 0,1 g |
Szénhidrátok | 3,2 g |
- ebből cukor | 1,4 g |
- ebből poliolok | 0,5 g |
Rost | 0,5 g |
Fehérje | 0,5 g |
Só | 0,50 g |
Figyelmeztetés
Száraz, közvetlen napfénytől védett helyen, szobahőmérsékleten tárolja. Felbontás után tárolja a hűtőszekrényben, és 4 héten belül fogyassza el. A hőmérséklettől függően a fázisszétválás vagy koaguláció természetes folyamat, és nem minősül termékhibának. Szóját, tejet, zellert és mustárt tartalmazhat.