Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
Menü

Natur-L Fekete fokhagyma 30 kapsz.

Ár:
3.990 Ft

A fokhagymát érselyemnek is hívják, mert tisztítja az erek falát a lerakódásoktól, megelőzve ezzel az érszűkületet. 

Magas antioxidáns tartalma pedig védi a sejteket az öregedéstől és támogatja az immunrendszerünket. Igen ám, de a fokhagyma híres az erős illatáról is, ami még kapszulába zárva is nehezen fojtható el.

Szerezhető hűségpontok: 4
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2025. július 17.
Szállítási díj: 1.249 Ft

Leírás és Paraméterek

Mi is az a fekete fokhagyma?

A fekete fokhagyma egy különleges erjesztési folyamat során születik meg. Ázsiában, különösen Dél-Koreában, az ételek fermentálásának évszázados hagyománya van. Ezt az eljárást alkalmazzák a fokhagymára is: középmagas hőmérsékleten (70-90°C) és magas páratartalom mellett hetekig vagy akár hónapokig érlelik.

A folyamat során:

    A hófehér fokhagyma feketévé válik.
    Az erős, csípős ízt egy édeskés, lágy ízvilág váltja fel, amely az aszalt szilvára emlékeztet.
    Az állaga is krémes, könnyen kezelhető, így nemcsak étrend-kiegészítőként, de gourmet alapanyagként is népszerű.

A fekete fokhagyma jótékony hatásai

Kimagasló antioxidáns tartalom
A fermentálási folyamat során a fokhagyma antioxidáns szintje 10-szeresére nő. Ez segít semlegesíteni a szabad gyököket, megvédi a sejteket az oxidatív stressztől, és támogatja az immunrendszert a fertőzésekkel szemben.

Szív- és érrendszeri támogatás
A fokhagymát gyakran nevezik „érselyemnek”, mert tisztítja az erek falát, megelőzve az érszűkület kialakulását. A fekete fokhagyma különösen hatékony ebben, köszönhetően a magas kénvegyülettartalmának és erős antioxidáns hatásának.

Természetes antibiotikum
A fokhagyma természetes antibiotikus hatása a fermentálás során fokozódik, így segít a szervezetnek a fertőzések leküzdésében.

Magas ásványianyag-tartalom
A fekete fokhagymában a fermentálási folyamat során koncentrálódik a kalciumtartalom, így hatékonyabban hozzájárulhat a szervezet ásványi anyag ellátásához, mely a csontok és a fogak egészségét támogatja. 

Gyulladáscsökkentő tulajdonságok
Csökkenti a szervezetben lévő krónikus gyulladásokat, amelyek számos betegség (pl. szívbetegségek, cukorbetegség) kiváltó okai lehetnek.

Kellemetlen illat nélkül
A fermentálási folyamat megszünteti a fokhagyma csípős illatát, így még azok is fogyaszthatják, akik korábban kerülték az erős szag miatt.

Élvezze a fokhagyma egészségtámogató hatását kellemetlen szagok nélkül, természetes erjesztési folyamattal - fermentációval - megnövelt hatékonysággal!

Tipp! A fokhagyma önmagában vérhigító hatással rendelkezik! Erősebb mesterséges vérhigítókkal együtt sok lehet a vérhigító hatás.

A fekete fokhagyma lágyabb ezen a téren, nagyobb biztonsággal alkalmazható nyers társánál!

Miért a Natur-L?

 Gyors felszívódású, egyenletes hatású

 100%-ban természetes alapanyagok felhasználásával készült

 Nem tartalmaz adalékanyagokat és tartósítószereket

 A legkorszerűbb, oldószermentes gyártás

 Magyar termék

 OGYÉI által nyilvántartott termék

Hatóanyagok 1 kapszulában:

    fekete fokhagyma kivonat 350 mg
    Inulin (prebiotikum) 50 mg

Egy kapszulában lévő 350 mg fekete fokhagyma kivonat megfelel 3500 mg szárított fokhagyma őrleménynek.

Összetevők: fekete fokhagyma kivonat, Inulin (prebiotikum), HPMC (kapszula anyaga).

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés